Handboek voor de voetbalmoeder

moeders-boek

Handboek moeders langs de lijn

Als je zoon of dochter op een dag aankondigt te gaan voetballen, ben jij opeens een voetbalmoeder en stap je in de wereld van kunstgraskorrels en scheenbeschermers.

Moeders langs de lijn is een informatief boek met een knipoog naar moeders (en meelezende vaders) van voetballende kinderen op alle niveaus van gelukkige amateurs tot voetbalbeloftes die bij een Topclub mogen spelen. Het staat vol interessante informatie, leuke tips en herkenbare momenten. Sandra Blikslager heeft ervaringsdeskundigen, voetbalexperts en voetbalmoeders uitgebreid gesproken over voetbal en alles wat er om heen hangt. Het begint met het kiezen van een club en het gaat verder met het faciliteren van de sportambities van spruitlief.

Allerlei adviezen komen verder uit de eerste hand van mensen die zich vanuit hun specialisme bezig houden met voetbal, zoals presentator Humberto Tan, scheidsrechter Bas Nijhuis, adviseur jeugdvoetbal Marjorie Slory, directeur technische zaken van een betaald voetbalclub Mohammed Allach en jeugdvoetbalspecialist Jeroen Siebelink.

Met herkenbare columns van voetbalmoeder Simone.

Een quiz “Wat voor voetbalmoeder ben jij”

Wat moet je wel doen en wat moet je laten?

Kledingadviezen per seizoen voor een wedstrijdbezoek.

Kortom, een nuttig naslagwerk voor moeders die de komende zomer tijdens het WK Voetbal een beetje willen kunnen meepraten met hun voetbalmannen.

Moeders langs de lijn – Handboek voor de voetbalmoeder – gebrocheerd | 176 pagina\’s | 2010 ISBN 978 90 77557 624 Prijs € 15.95

Bestel het boek op papier of als ebook

Top