Gratis voetbalclinic voor kids van 4 t/m 6 jaar

Voetbalschool Balcontrole (www.balcontrole.nl) is in maart 2012 begonnen met een opleiding voor mini’s. Om een voorsprong te nemen op zijn/haar technische ontwikkeling kan uw kind bij Balcontrole een uitgekiend programma volgen. Deze trainingen zijn speciaal ontworpen door specialisten van Voetbalschool Balcontrole.
Zondag 17 februari 2013 van 09:15-10:15 op Sportpark ‘t Loo in Voorburg (bij Forum Sport) gratis voetbalclinic voor kids van 4 t/m 6 jaar. Kom ook en leer de beste voetbaltrucs.
Onze voetbalschool gebruikt al jarenlang een eigen methodisch ontwikkelingsplan dat gebaseerd is op de Wiel Coerver methode. Vanaf nu is het dus mogelijk om al te starten met een speciaal programma als uw kind nog mini is.
De trainingen van deze Balcontrole mini’s worden gegeven door trainers van Voetbalschool Balcontrole. De oefenstof is speciaal gericht op deze leeftijdsgroep, zodat uw kind optimaal kan trainen met een op maat gemaakt programma. Kinderen kunnen alleen leren als ze veel plezier hebben en daar hebben we voor deze jonge kinderen natuurlijk rekening mee gehouden.
Per 6-8 kinderen hebben we 1 trainer, bij jonge kinderen vaak 2 trainers per groep.
Aanmelden voor de gratis clinic via de website: www.balcontrole.nl
Adres gratis clinic 17 februari 2013: Prins Bernhardlaan 242 Voorburg

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top