Davy Klaassen breekt door!

Davy Klaassen verzilverde op 27 november zijn Ajax-debuut in de eredivisie meteen met een doelpunt. En wat voor een! Davy is één van de voetbalzonen uit het vrolijke én nuttige boek Moeders langs de lijn, van Sandra Blikslager. Voor het boek sprak Sandra met Davy’s moeder Kitty over wat het betekent om voetbalmoeder van een talentvol kind te zijn. Voor het zover is dat je voetballende kind zoals Davy in de eredivisie terechtkomt, gaat er een lange weg aan vooraf. Zo werd Kitty op een dag gebeld door Ajax. Meneer Blind in eigen persoon vroeg of hij Davy kon spreken. Kitty dacht eerst nog aan een grap, maar Ajax bleek Davy al een tijdje te volgen. Davy komt uit een heel sportief gezin en dat hij bij Ajax ging spelen, betekende een grote verandering en Kitty wilde niet dat de rest van het gezin aandacht te kort kwam met een topsporter in huis. “Ik vind het superstoer dat een van de voetbaltalenten wiens moeder ik sprak voor mijn boek over de rol als begeleider en ouder nu doorgebroken is. Vooral omdat ik weet hoeveel inzet en energie het vraagt van de moeders en van de rest van het gezin. Het heeft een grote impact als je kind bij een topclub speelt. Voor Moeders langs de lijn sprak ik onder andere ook met de Magali, moeder van Kenji Gorre die bij een grote Engelse club speelt en met Monique, moeder van de Feyenoord voetbaltweeling Matthew en Joshua van Steenvoorden. Misschien breken zij op een dag net als Davy door.”

Hoe deze en andere moeders hun voetballende zonen en dochters begeleiden, steunen en stimuleren, en wat je nog meer als betrokken voetbalmoeder moet weten, lees je in Sandra’s boek Moeders langs de lijn.

Voetbal is de meest beoefende sport voor jongens en meisjes in Nederland. Honderdduizenden kinderen beleven er elke dag veel plezier aan. In Moeders langs de lijn, Handboek voor de Voetbalmoeder, geeft Sandra Blikslager tips en adviezen voor moeders met voetballende kinderen op alle niveaus – van gelukkige amateurs tot voetbalbeloftes bij een topclub.

Bestel dit boek bij Bol.com .
Uitgeverij Tipi is onderdeel van Totemboek en is een huis met boeken voor lezers die van aanpakken houden. Meer informatie is te vinden op www.uitgeverijtipi.nl Voor het boek sprak Sandra met Davy’s moeder Kitty over wat het betekent om voetbalmoeder van een talentvol kind te zijn.Voor het zover is dat je voetballende kind zoals Davy in de eredivisie terechtkomt, gaat er een lange weg aan vooraf. Zo werd Kitty op een dag gebeld door Ajax. Meneer Blind in eigen persoon vroeg of hij Davy kon spreken. Kitty dacht eerst nog aan een grap, maar Ajax bleek Davy al een tijdje te volgen. Davy komt uit een heel sportief gezin en dat hij bij Ajax ging spelen, betekende een grote verandering en Kitty wilde niet dat de rest van het gezin aandacht te kort kwam met een topsporter in huis. Sandra Blikslager: “Ik vind het superstoer dat een van de voetbaltalenten wiens moeder ik sprak voor mijn boek over de rol als begeleider en ouder nu doorgebroken is. Vooral omdat ik weet hoeveel inzet en energie het vraagt van de moeders en van de rest van het gezin. Het heeft een grote impact als je kind bij een topclub speelt.

Voor Moeders langs de lijn sprak ik onder andere ook met de Magali, moeder van Kenji Gorre die bij een grote Engelse club speelt en met Monique, moeder van de Feyenoord voetbaltweeling Matthew en Joshua van Steenvoorden. Misschien breken zij op een dag net als Davy door.”Hoe deze en andere moeders hun voetballende zonen en dochters begeleiden, steunen en stimuleren, en wat je nog meer als betrokken voetbalmoeder moet weten, lees je in Sandra’s boek Moeders langs de lijn. Voetbal is de meest beoefende sport voor jongens en meisjes in Nederland. Honderdduizenden kinderen beleven er elke dag veel plezier aan.

In Moeders langs de lijn, Handboek voor de Voetbalmoeder, geeft Sandra Blikslager tips en adviezen voor moeders met voetballende kinderen op alle niveaus – van gelukkige amateurs tot voetbalbeloftes bij een topclub. Over de auteur Sandra Blikslager (1963) is hoofdredacteur van het online vrouwenmagazine Damespraatjes en columnist van de website Voetbalouder.nl. Sport is een grote passie van haar.

http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/moeders-langs-de-lijn/1001004008139063/index.html”>Bestel dit boek bij Bol.com

Uitgeverij Tipi is onderdeel van Totemboek en is een huis met boeken voor lezers die van aanpakken houden. Meer informatie is te vinden op <a target=”_blank” href=”http://www.uitgeverijtipi.nl”>www.uitgeverijtipi.nl</a>

Top